Dit is wat we hele dagen doen 

wind vangen

Verhalen maken !

Meer is het eigenlijk niet en meer hoeft ook niet. 

Simpel is het nu ook weer niet. Er komt meer bij kijken dan je denkt. 

 

Menselijke verhalen maken waar alle ruis van is afgepeld is een kunst. Zo is elk verhaal een proces om samen tot de kernboodschap te komen, eentje die inspireert, informeert, ontketent en verbindt door haar eenvoud en authenticiteit. 

olamazi_unsplash.jpg

Een menselijk verhaal maken, in welke vorm dan ook, vraagt een stap naar binnen. Weg van je hoofd en je doel, de natuur en je lichaam in. DAAR begint het.  

Verhalen zijn ons vak maar ook wie we zijn. In elk verhaal waar we bij waren zit een stukje Tes en Tess bestaat voor een stuk uit al die verhalen. In ons hoofd zitten ook stukjes ervaring en wijsheid van verschillende leermeesters uit honderdenéén disciplines; van sjamanistische chief storytellers tot inspirerende therapeuten en ervaren dinosaurussen uit het verhalenvak. We weten dus waarover we spreken.   

Onze geheime toverformule geven we u hier gratis prijs

B L O E D

Volgens de 6e eeuwse Chinese schrijver Liu Xie is schrijven een combinatie van wind (levendigheid, veerkracht) en botten (discipline, doorzetten). We zijn het helemaal met hem eens. Een menselijk verhaal is een verhaal dat diep in je botten leeft en jou ' s nachts niet loslaat. 

Z W E E T

'Write what disturbs you, what you fear, what you have not been willing to speak about. Be willing to be split open', schrijft Nathalie Goldberg in Writing down the bones. Embodied schrijven is helemaal onze mojo. En 't blijkt te werken ook, allez, dat zeggen onze klanten toch. 

T R A N E N

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Maar niet elk hart klopt met je mee. Een menselijk verhaal maken, betekent aanvaarden dat je een mens bent. Beyond the dot begeleidt je door alle fases van de zoektocht naar je ware verhaal (of dat van je project), van de worsteling tot het plezier.  

beyondthedot_naar buiten.jpg

Eens het kernverhaal goed zit, begint een nieuwe zoektocht naar manieren om het naar buiten te brengen zonder aan authenticiteit in te boeten.  ​Omdat we klein zijn, krijgt je verhaal bij ons van bij de start alle liefde om groots te kunnen groeien. 

Beyond the dot doet aan storytelling waar soul in zit, die van u en die van ons.  Da's onbetaalbaar eigenlijk.

Copywriting
Bedrijfsverhaal
Creatieve campagnes
Multiplatform verhalen
Eindredactie
(Pers)communicatie
Ghost writer
Pitch partner
Narratief sfeerbeheer
Workshops embodied schrijven
Tekst & illustratie bij kantelmomenten
Schrijfretraite in Portugal

Deze organisaties kunnen bevestigen dat we de moeite zijn, als je het lief vraagt

Uw kopje thee?