Image by Jr Korpa

undergroundforest

Pink Gradient

Welkom,

You beautiful force of nature.

Ik ben Tess.

me_edited.jpg

Als auteur en expressiecoach met een focus op de ingrijpende transformatie die schrijven in beweging zet, is mijn werk mijn antwoord op een diep verlangen naar innerlijke bevrijding.

Jarenlang stonden mijn pen en seksualiteit in het teken van anderen, tot ik geen letter meer op papier kreeg en geen zin meer had om te leven. Onder het pantser van een succesvolle verhalenmaakster en verleidster die overal in de wereld kon aarden, stikte een onzichtbaar meisje in trauma, leugens en verdriet. Op de bodem van een zwart gat kwam ik eindelijk thuis: in mijn ware verhaal en het orgasme van ongecensureerd mezelf leren zijn. 

Mijn innerlijke reis naar creatieve heling en sensueel bewustzijn is een oneindig avontuur. Ik neem je graag mee in mijn rugzak en begeleid je in het proces, van de zoektocht naar jezelf en je ware verhaal tot het vormgeven van wat er dan ook uit jou wil stromen.  

JE CREATIEVE VUUR BEGINT HIER

Ontluik je storypower. Zeg foert tegen ontwortelde tijden.

Wil je niet langer toekijken hoe je steeds dieper glijdt in een verhaal dat niet van jou is na een verwoestende storm in je leven? Verlang je naar verbinding met je intuïtie en je creatieve flow?

Of zoek je hulp om een straf verhaal dat in jou broed vleugels te geven?

Lees, luister, mediteercreëer,  werk  en  leer  samen met ons ontdekken en bloesemen in wie je echt bent, voorbij het punt waarvan je dacht dat er geen weg terug was. 

Image by Jr Korpa

flow

SCHRIJVEN VANUIT JE BOTTEN

flow

SCHRIJVEN VANUIT JE BOTTEN

Online cursus embodied schrijven

be still

SCHRIJVEN NAAR BEWUSTZIJN

be still

SCHRIJVEN NAAR BEWUSTZIJN

Exclusieve schrijfmeditatie + begeleiding

FLOW

FLOW

Embodied schrijftraject

SHOW

BE STILL

STORIES

GROW

SHOW

BE STILL

Intuïtieve schrijfcoaching

Schrijven naar bewustzijn

Jouw story op maat

Maak in 40 dagen korte metten met schrijversblock, schud je schrijfspieren los en bevrijd de wijze sjamaan in jou die gehoord wil worden.

Put kracht uit eeuwenoude medicijnen in en rondom ons en ontdek de ingrijpende kracht van schrijven en storytelling op je persoonlijke en professionele groei.

Breek jezelf en je woorden los uit mentale pantsers. Via onze begeleide dynamische schrijfmeditaties leer je je hoge Zelf intiem kennen. 

Laat ons je missie, levensverhaal of artistieke project tot een boodschap kneden die bij een breed publiek aankomt én blijft plakken.

How to predict creativity with womb wisdom (FREE)

Masterclass: forest therapy and Zen for creative aliveness 

Writing weekend: free the shaman within

Centraal in mijn werk staat het herstellen van verbinding met je lichaam, je hoger bewustzijn en (je menselijke) natuur. We geloven dat verhalen die hieruit ontstaan een radicaal transformatieproces in gang zetten, zowel in onszelf als in de samenleving. Door je daar bewust van te zijn, sta je steviger in het creatieproces van het leven zelf. Daardoor gaat je energie en je creativiteit weer als vanzelf stromen en kom je thuis in je ware verhaal.

Image by Jr Korpa

Schrijf je in voor een poëtisch kompas

En ontvang 8 geïllustreerde liefdesgedichten van Tess met begeleide schrijfmeditaties  + sensuele schrijftips, toegang tot exclusieve events en inspirerende verhalen.

* Bedankt voor het vertrouwen. We zijn niet van plan je te spammen.

Ge zijt de max ! Tot straks